25.4.09

Need ilusad tumedad silmad


Kutsikatest on saanud nägijad.
Täpselt kümnepäevaselt by the book hakkas kõige suurem isane kutsikas vargsi maailma piiluma.
Alguses ühe silmaga, vaatas et polegi nii jube ja tegi teisegi lahti. Tänaseks on kõikidel põnnidel silmad avanenud. Ega nad veel oma uue aistmismeelega suurt midagi peale ei oska hakata, tuigerdavad ikka ninaga vastu seina, aga algus on tehtud. Silmade värv on praegu neil selline imeline - ookeanisinine. Hiljem muutuvad need gordonile omaselt tumepruuniks.
Teine suur samm arenguteel on see, et kõik kutsikad ajavad ennast neljale käpale ja teevad oma esimesi samme. Isased on nii ässad, et korvi neid enam tukkuma jätta ei saa. Kui ikka nälg näpistama hakkab, kiigutatakse ennast üle korvi serva. Matsuga maaühendus pole teab kui valus, aga ei ole neil vaja ennast kukutada.
Tegime täna ära ka esimesed nn. iluprotseduurid, mis tegelikult kõigi turvalisust silmas pidadades vajalikuks osutusid. Esimest korda said kõik kutsid tunda maniküüri võlusid. Ega nad väga vaimustuses polnud, aga kuna kiire ja korralik töö käis unepealt, siis suurt vastupunnimist ka ei olnud.
Gloria on endiselt tubli. Toidab ja puhastab väikesed pätid korralikult ära ja vaatab üle, et kõik ikka korralikult pesakastis püsiksid.

2 comments:

  1. Fantastilised tegelased ! Mamma Gloria kasvatustöö kannab juba vilja - tugevamad (ehk poisid) peavad ikka ju nõrgematele (ehk neiukestele) teejuhiks olema maailma-avastamise retkedel :).
    Parimad tervitused kõigile,
    Marilin, Maarja ja Lex.

    ReplyDelete
  2. Palju õnne pisitibudele kolme nädalaseks saamise puhul ! Olge ikka tublid ja ootame uusi uudiseid :)
    Tervitades,
    Marilin.

    ReplyDelete