13.4.09

Gordoni Setteri pesakond


Sünd on alati ime. Selle kohta on isegi eraldi termin - sünniime. Iga kord on ta isesugune ja täis üllatusi.
Gloria sünnitegevus oli küll kui raamatust maha kirjutatud. Hästi olid eristatavad kõik faasid ja seisundid. Võib olla tundus see kõik ka nii selge , kuna vastu võtmas ja seletamas ning igati aitamas oli hea sõbranna Katrin, kes on hariduselt veterinaar. Tema on ka tegelikult see inimene, kes meid gordoni radadele suunas ning Gloria meiega koos 2004 aastal välja valis.
Gloria pesakonna esimene kutsikas sündis 13.aprillil 2009 kell 0.40 - igati kraps ja ilus tüdruk ning viimane kutsikas nägi ilmavalgust kell 3.10 - asjalik gordoni poiss. Ühesõnaga kiire ja korralik poegimine.
Kokku on Glorial nüüd kantseldada 4 aktiivset kutsikat, neist 2 poissi ja 2 tüdrukut.
Üks tüdrukutest jääb elama meie juurde, nii oli kohe algne plaan.

8 comments:

  1. Palju õnne pisipere puhul ja jõudu kasvamisel ja kasvatamisel! Ma pole küll Gloriat silmast-silma kohanud, kuid loen teie blogi ja hakkan kindlasti kutsikate kasvamisele blogi kaudu kaasa elama:)

    ReplyDelete
  2. Kui mina käisin sünnituse tugiisiku kursusel, siis räägiti, kuidas tuleb vastsündinud tegelast ereda valguse eest kaitsta, et temas turvatunnet hoida. Teie aga surute välklambi vastsele ilmaimele näkku... :)

    ReplyDelete
  3. Veelkord kogu südamest õnne emme-Gloriale ja tervele teie perele ! Pisikestele asjaosalistele kiiret kosumist :)
    Tervitades ja uusi uudiseid ootama jäädes,
    Maarja, Marilin ja Lex.

    ReplyDelete
  4. Palju õnne sünnipäeval ja jaksu kasvamisel!!!!!!!
    Kätlin

    ReplyDelete
  5. Palju palju õnne peaaegu 'lihavõttetibude' sünni puhul ja jaksu titetamisel.

    ReplyDelete
  6. Palavad õnnitlused Samite kenneli perelt! Jõudsat kasvamist kutsikatele ja palju jaksu Gloriale emmeks olemise ametis. Tore,et sünnikuupäevaks juhtus 13. aprill,saan nüüd oma kuuele tuttavale inimesele,kes on sündinud samal päeval, lisada ka 4 Gordoni sünnipäeva;)

    ReplyDelete
  7. Aitäh!
    Kutsikad ongi siinsete heade sõprade sooje soove tõsiselt võtnud ja kasvavad jõudsalt. Looduse poolt kaasaantud instinktide varal ja loomu poolest kiire õppijana on Gloria ka väga hea ema.

    ReplyDelete
  8. Happy birthday! Yhesonaga palju onne Gloriale ja kogu perele :)
    Annely & Damiano & Kelly

    ReplyDelete