11.4.10

Rakvere koertenäitus 10.04.2010


Tegus laupäev sai alguse kell pool üheksa hommikul kui Marilini ja Affricuga Rakvere poole startisime. Siis ei olnud meil veel õrna aimugi, milliseks see päev kujuneb.
Kogu tee kulges lõbusas ja veidi ärevas meeleolus.
Rakveres ootasid meid juba Anne , Helis ja Brita. Tunnike jäi kohanemiseks ja juba oligi meie kutsikate etteaste. Esimesena läksid võistlustulle Affic koos Hanna Mariaga.
Kohtunik oli sellel näitusel Elzbieta Chwalibog, Poolast.
Kohtunikule Affric meeldis ning hindeks tuli suurepärane (roosa lint). Ühtlasi anti üle ka junior sert. Parima isase valikul langes valik taas Affricu kasuks ning siit tuli see uskumatu parima isase gordon setteri tulemus.
Nüüd oli aeg astuda areenile Annel ja Brital. Kohtuniku silm taas puhkas meie gordoni juunioril ning Anne ja Brita ilusa koostöö tulemusena tuli siit parim emane juunior ning junior sert. Vägev algus oli tehtud.
Järgnevalt selgitati välja tõu parim juunior, kus võrdlusesse läksid Brita ja Affric.
Kohtunikul oli tõesti raske otsustada. Seekord langes otsus Affricu kasuks.
Nii jäimegi ootama juba lõppvõistlusi.
Kuna aega oli nüüd laialt ning juba algselt plaanisime sõita ka Väike-Maarjasse Helisele ja Urhole külla , siis nüüd oli just sobiv aeg seda plaani teostada.
Lõppvõistlused algasid peale nelja ja selleks ajaks me endid ka tagasi sättisime.
Terve näituse kauneima juuniori valikul oli korraga ringis ligi 70 koera ning Affricut sealt nelja hulka ei valitud.
Järgnes rühmavõistlus, kus linnukoerte 7.-ndas rühmas oli esindatud viis kaunimat oma tõu esindajat. Meie 11-kuune Affric oli ilmselgelt neist noorim. Nii suur oli meie rõõm kui kohtunik valis Affricu kolmandaks. Hanna Maria tegi super töö ja Affric liikus nagu unistus - pika ilusa lahtise sammuga.
Need tulemused olid tugeva tiimitöö tulemus
Sellesse tiimi kuulusid seekord Anne, Marilin, Helis, Urho ja Hanna Maria, peaosalisteks Brita ja Affric. Suured tänud !!! Koerad saavad kasvada võrratuteks ainult võrratute inimeste juures.
Koju jõudsime õhtul kella poole üheksa paiku, väsinud, ent õnnelikena ...
Setterite tulemusi saab vaadata siit.

3 comments:

  1. Jah, selline see päev oli. Meie emotsioone ja eufooriat ei oskagi sõnadesse panna, see kõik tundus uskumatuna. Ilus algus on nüüd tehtud ja ei saa salata - näitusepisik on veres :).
    Meie tänu kogu tiimile - ilma teie pideva toetuse ja kaasaelamiseta ei oleks see tulemus selline olnud. Eriline tänu Merilile, kes Afficut kantseldada aitas ja igal hetkel abiks oli.

    ReplyDelete
  2. Palju õnne! Väga tublid olete! Suured kallid teile!

    ReplyDelete
  3. Oleme oma venna ja õe supper tulemuste üle niii uhked. Jätkake samas vaimus!! =)

    ReplyDelete