25.4.10

Pidude pidu !

Pühapäeval pidasime maha selle kauaplaneeritud peo, tähistamaks kutsikate aastaseks saamist ja näituste debüüti.
Selle aastaga on saanud meie kutsikaomanikest ühtne pere, kus elatakse kaasa teineteise rõõmudele ja muredele. Lahe on vaadata kõiki meie koeri koos mängimas. Igal oma iseloom ja temperament, ometi ollakse tolerantsed teineteise suhtes. Gloriagi promeneeris kutsikate vahel just kui väljendades kogu oma väärika olekuga rahulolu.
Õues käiski tants ja trall seni kuni inimesed toas heal paremal maitsta lasid.
Igal kokkusaamisel on alati olnud ka hariv moment, nii seegi kord.
Kuna kõik kutsikad koos omanikega on saanud oma esimese näitusekogemuse, siis nüüd oli just õige aeg seletada lahti see osa, mida kohtunik näeb juba enne, kui koer näituseringi siseneb.
Kõike seda ja veel palju näituse "telgitaguseid" seletas Urho hästi lahti kõigile arusaadavalt ning seejärel tekitasime aeda väikese näituseringi, kus kõik said oma koeri ka kohtunikule esitleda.
Peab ausalt tunnistama, et sellisest aspektist näitusetrenni ei osanud tahtagi ja see oli tegelikult super :)
Nüüd oli aeg torti süüa.
IMG_6573

Veel veidi möllu ja õhtu saabudes olid koerad päris väsinud.
Nagu tavaks on, tehakse aasta möödudes mingis mõttes kokkuvõtteid. Mina võin vaid öelda suured tänud teile kõigile, kes te kasvatate kodus Gloria kutsikaid!!! See on olnud suurepärane aasta ning võimalus jälgida kutsikate kasvamist suurteks koerteks on olnud mulle hindamatu väärtusega!

1 comment:

  1. Pidu oli super ! Suured tänud kõigile toreda seltsonna, suurepärase pidusöögi ja vahvate kingituste eest ! Tänud Urhole, et ta meile näitliku õppetunni korraldas ja tarkuseteri jagas. Ja kallid kutsid - aitäh teile, et te meil olemas olete ! :)

    ReplyDelete