23.4.10

Rahvuslik koertenäitus Sillamäel 17.04.2010


Sellele näitusele sõitsime taas oma seltskonnaga. Koertest olid kaasas Carron ja Sunny. Händlerdamas seekord Raili ja Meril ning sõbrad Marilin ja Triin, kes toeks ja abiks olid.
Helis ja Urho tulid Rakvere poolt ja nii olime taas kõik näitusel :)
Kohtunikuks sellel näitusel oli settereid kutsutud hindama Kirill Barbosov Venemaalt.
Esimesena astusid näituseringi Raili ja Carron. Ilus koer ja hästi esitatud, midagi polnud ette heita.
Paraku oli Carron esmaspäeval endale klaasikillu käppa astunud ja käpapadjand ei parane nii ruttu. Kohtunik märkis ära, et Carron lonkas ning hindeks tuli väga hea.
Teise gordonina läks ringi Sunny koos Meriliga. Mis seal ikka salata, paras pabin oli sees...
Meril sai suurepäraselt hakkama. Sunny liikus võrratult ja kohtunikult tuli hinne - suurepärane.
Ühtlasi anti üle juunior sert, parima juuniori ja tõuparima rosett. Nüüd jäime juuniori bestingut ja rühmavõistlust ootama.
Juuniori bestingul olid koos kõikide tõugude juuniorid, kelle hulgast kohtunik oli sunnitud välja valima neli. Sunny nende hulka ei kuulunud. Rühmavõistlusel läks meil hästi ja Sunny ja Meril kutsuti kolmandale kohale :) Rõõm oli suur ja nii koer kui ka händler tundsid ennast suurepäraselt. Palju õnne Raili'le ja Carron'ile ja Meril'ile ja Sunny'le!!! Hästi tubli töö! Kõikide setterite tulemusi saab vaadata siit.
Kuna sai juba kodust nii kaugele tuldud, siis otsustasime teha ka väikese kõrvalepõike Toila oru parki ja Valaste joale. Mõlemad kohad on tuntud oma hunnitute vaadete poolest. See oli tõeliselt ilus õhtu!

1 comment:

  1. Palju õnne Sunnyle ja Carronile veelkord ! Väga tore sõit oli ja saime kogemuse võrra jälle rikkamaks.

    ReplyDelete