16.8.09

Affricu ja Sunny esimene võistlus


Kauaoodatud Suvekoerusel on Affricul ja Sunny'l nüüd koerus tehtud.
Hommikul Padisele jõudes ei tõotanud ilm tulla just päikeseline. Kallas vihma ja külm puges vägisi nahavahele. Selleks ajaks kui meie kutsikad startisid oli aga vihma järele jäänud ja veidi ajapärast tuli päikegi välja.
Ülesanded olid kutsidele puhas fun. Kutsikaraja kolm lisaülesannet ei valmistanud noortele gordonitele erilist peavalu. Esimene - tunneli läbimine koos tiiruga ümber puu kenasti tehtud, suunduti punkti kus pidi läbima ilma takistusteta agilityaiad ning lõpetuseks tuli teha tiir ümber paigalistuva kutsika, ehk siis koeraspordialases keeles - sooritada püsivusharjutus.
Raja pikkus ja ülesannete raskus oli kutsikatele väga hästi valitud.
Peale finishit oli pisike pea ikka üsna väsinud. Eks väsitas omajagu ka kogu võistlusmelu ja rohked muljed. Väsimus oli nii suur, et Sunny ronis Merili sülle autosse magama. Nii nad seal siis koos tukkusid, et veidi aja pärast jälle taas suhelda, suhelda ja veel kord suhelda :)
Sunny ja Affric nautisid oma elu esimest võistlust täiel rinnal.
Selleks, et te aru saaksite, milliseid radu mööda rännati - vaata kaarti. Kuna teistel käis võistlus ka ajapeale, siis vaata ka tulemusi.

1 comment:

  1. Pärast tunniajast metsas rahmeldamist (minu orienteerumatuse tõttu) ei näidanud Affric veel väsimuse märkigi. Autos sättis ennast küll kohe magama - uni võttis lõpuks võimust.
    Väga tore üritus oli ! Meie oleme järgmisel korral kindlasti jälle platsis ! Kui Koerusepisik juba sees on, ei siis ilma enam saa... :)

    ReplyDelete