12.10.10

Koerus X


Pühapäeval 10.ktoobril aastal 2010 kell 10.10 kogunesid koerainimesed Kadrioru parki juubelikoerusele.
Seekord olid ülesannete koostamisel osalised kõik eelnevatel koerustel osalenud võistlejad.
Ehk siis ülesanded valisime nö. best of - kõikide koeruste võistlejate lemmikud :)
Ülesannete sisu ei hakka siin kohal lahti kirjutama , sest seda saab lugeda võistlejate blogidest.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma kirjutada.
Pigem on huvitav hoopis selle ürituse köögipool. See toimis ka best of süsteemis ;)
Positiivne kogemus igal juhul...
Kogu selle mitte just väikesemastaabilise ürituse korraldamise jooksul ei tekkinud inimestevahelisi ebakõlasid ega vääritimõistmisi. Kõik teadsid neil olevaid kohustusi ning vahetult enne Koerust loksusid puzzletükid oma kohale.
Oli sõpru, kes rambivalgust ei otsinud ja neid kes klubi eest meedias kõnelesid ning ka neid kes oma töö taas tuntud headuses tegid. Kõigest sellest kokku saigi seekordne Koerus X.
Kuhu ma siis oma jutuga õieti sihin? Mõte on selles, et kui on hea tiim, siis saab tervikpilt alati ilus.
Tahaks vaid loota, et ka osalejatele meeldis.
Nüüd ei saa jätta mitte meie pesakonna saba kergitamata. Vapralt jooksid, võistlesid ja lahendasid ülesandeid meie Carron ja Affric. Finishis nägin kuidas omanikud ja tiimikaaslased ikka päris võhmal olid :) Raili on oma koeruseblogi juba kirjutanud ja seda saab lugeda siit.
Marilini oma veel ootame, et see ka siia lisada.
Gordoni setterites olid veel rajal Gracie koos Kairiga, kes ka meedia ja fotograafide huviorbiiti korduvalt jäid.
Kõike Koerus X - ga seonduvat saab vaadata ja lugeda meie kodulehel www.koerus.ee - http://www.koerus.ee/blog/Koerus-X-tulemused

3 comments:

  1. Need osalejad, siit mustamäelt, jäid ürituse ja korraldusega vägagi rahule ning ootavad juba järgmist. Olete väga tublid, et oskate, viitsite ja tahate selliseid asju läbi viia.

    Tugevad käpapigistused kogu teie perele Cärru poolt!

    ReplyDelete
  2. Väga vinge üritus oli ! No mis seal rääkida - Koerused ongi alati vinged :D. Sellist eneseületust nagu pühapäeval Kadriorus, ei ole minul Koerustel varem ette tulnud. Ka koer (seekord oli kaasas ainult Affric) oli väga tubli ja koju jõudes vajus väsinult, aga õnnelikult kohe tuttu.
    Suured tänud korraldajatele ! Et teie tiimil ikka jätkuks jaksu ja motivatsiooni Koeruseid edaspidigi tihedalt korraldada. Meie oleme juba ammu paadunud Koeruse-fännid - ei kavatse ühtegi ilma mõjuva põhjuseta vahele jätta ;).

    ReplyDelete