1.11.09

Sügiskoerus 2009


Seiklus, võistlus, koerus - Sügiskoerus 2009
Seekord siis Pirita metsades. Meie koertest oli rajale minemas ainult Sunny.
Sunny oli seekord juba teeneline kutsikas. Tavaliselt õnnestub kutsikatel vaid üks kord sellel rajal osaleda, kuid kuna meie titt alustas varakult, siis seekord sai veel lühikest distantsi joosta.
Väike soojendus, kaasvõistlejate ergutamine ja rajal nad olidki.
Teekonna pikkus oli kutsikatele igati paras - 1,4 km. Meie tiimi jaoks tuli neid kilomeetreid vist ikka kordades rohkem, sest neid haake mida Meril ja Sunny eduka raja läbise nimel tegid, oli tagantjärele päris lahe vaadata.
Lisaülesanded olid mõnusad. Siinkohal tuleb Merilile au anda nii mõnegi nipi kasutamise eest, mille peale poleks ise tulnudki. Kohati on päris keeruline panna koer tegema seda, mida ta ei taha ja sellisel moel, et koerale see ka meeldiv oleks.
Oluline oli mitmel lisakatsel hästi tunda oma koera ja tema eelistusi. See on koht, kus paljud koeraomanikud võiksid veidi endasse vaadata - kas ma ikka tunnen oma sõpra?
Samuti oli rajal punkt, mis andis tunnistust koerajuhi IQ-st ;)
Meie tagasijõudnud võistluspaar oli igal juhul ülesannete ja rajaga väga rahul.
Siinkohal võib vist Sunny lapsepõlve koeruse radadel lõppenuks lugeda, et järgmisel aastal juba võistlusklassis alustada.

Tulemusi, teiste pilte ja kommentaare vaata siit.

Illustreeriva foto autor : Marina Roos

2 comments:

  1. Tublid olete ! Osavõtt on ju palju tähtsam kui võit, eriti sellisel toredal üritusel. Väga vahva, et meie kutsika-kamp ikka esindatud oli :)

    ReplyDelete
  2. Ma oleks ka oma kassiga tahtnud võistlema tulla aga ei tahtnud teie koertele häbi teha...

    ReplyDelete