7.11.10

Tegus laupäev Tartus


Novembrikuu esimesel laupäeval toimus ammu planeeritud Tartu dessant.
Meie pesakonna kokkusaamised on alati toimunud Tallinnas.Nüüd otsustasime, et Anne ei pea igakord meie kõigi nägemiseks siia kaugele põhja sõitma ning kogunesime seekord Tartus.
Kuna sellel päeval oli organiseeritud Tartus mitu koerte üritust, arvasime, et tore oleks neist kõigist jõudumööda ka osa võtta.
Päev algas agilityvõistlusega, kus gordonitest tegid oma etteaste Sunny & Gloria Meriliga, Emmy Helisega ning Lex Maarjaga.
Poodiumiväärilise tulemuse said Emmy & Helis, kes tegid kaks 0 tulemust ning vahetasid võitlusklassi - A2. Sunny & Meril said teises jooksus 2.koha.
Kõiki tulemusi saab vaadata siit.
Samal ajal toimus Tartus rahvusvaheline koertenäitus. Vahepeal õnnestus sealgi koeri vaatamas käia. Gordoni settereid hindas sellel näitusel Hr.Gerard Hickey, Iirimaalt.
Tulemused räägivad iseenda eest...
Isased
Noorteklass
Finfair Loch Carron, om. Raili Laani ja Kristjan Essenson, Eesti, SP1, CAC, CACIB, PI1, VSP
Finfair Loch Affric, om. Marilin Maurus, Eesti, VH2
Emased

Noorteklass
Finfair Loch Brittle,
om. Anne Ots, Eesti, SP1, PE2, Res-CACIB

Peale väsitavat võistluse ja näituse päeva oli Anne pere meile katnud rikkaliku laua ja võõrustas meid hiliste õhtutundideni.
Peab nentima, et reis Tartusse oli igati mõnus ja muljeterohke.
Õnnitlused kogu pesakonnale ja Emmy'le ning Gloriale - kellele näituse, kellele agilityvõistluse puhul!!! Ennekõike aga tänud supertublidele peredele, kus meie Gloria kutsikad kasvada saavad!

3 comments: