7.2.10

Mitteametlikud agility võistlused


Tako egiidi all toimusid laupäeval 06.veebruaril mitteametlikud agility võistlused. Võistlusklasse oli sellel võistlusel kaks. Meril ja Gloria võistlesid OPEN-klassis, kus raskusaste vastas A2/A3 võistlusradadele. Kohtunikuks oli seekord Kalle Kaljus. Nagu alguses kohe kohtunik ütles, olid rajad sootuks erinevad harjumuspärastest. Peab tõdema, et rajad olid tõesti lubatud raskusastme väärilised ja ka hästi tehnilised. Samas olid need rajad väga huvitavad ja publikule hästi vaatemängulised.
Merilile ja Gloriale sobivad sellised rajad hästi, sest siin ei loe kiirus vaid raja läbimise puhtus. Ülikiired borderid kipuvad liigsest kiirusest tingituna sellistel radadel vigu tegema.
Esimeselt rajalt said Meril ja Gloria 2 liigset sekundit, muus osas oli rada veatu. Kokku oli võistlejaid OPEN-klassi maxi rajal kaheksa, neist tulemuse sai esimesel rajal kaks. Meril ja Gloria olid peale esimest jooksu teised. Kuna teisele rajale mindi pööratud järjestuses, siis startisid nad eelviimasena. Teises jooksus tegi Gloria "gordonit" ning tulemust kahjuks nad kirja ei saanud.
Kahe raja tulemuste kokkuvõttes tulid Meril ja Gloria kolmandaks. Kõiki tulemusi saab vaadata siit.
Palju õnne Meril ja Gloria !

3 comments:

  1. Õnnitlused mõlemale neiule! =)

    ReplyDelete
  2. Parimad õnnesoovid meie poolt ka ! Küll te olete ikka tublid, alati suureks eeskujuks meile ! :)

    ReplyDelete
  3. Rõõmustame koos teiega. Olete ikka nii tublid ja loodame, et meiegi kunagi sama osavaks saame :)

    ReplyDelete