3.7.09

Eluspiraal


Siin elus kulgeb kõik mööda spiraali. Ühe etapi lõpp on kindlasti uue etapi algus. Mõnikord on üleminek järsk, mõnikord sujuv.
Vastutusrikas aeg, mis algas Ungarisse sõiduga ja kulmineerus Gloria poegimise ja vastsündinud kutsikatittede eest hoolitsemisega, on nüüd möödas.
Kõik kutsikad on saanud endale suurepärased päriskodud. Muidugi oli see hetk kurb, kui pidime kutsikatele väravas lehvitama, kuid samas on hinges rahu. Kui kõikidel kutsikatel oleks nii head kodud kui Gloria pesakonna omadel, uskuge, maailm oleks parem paik.

Nõnda taltsutaski väike prints rebase. Ja kui lahkumise tund kätte jõudis, ütles rebane :
" Ah, küll ma nüüd nutan!"

"See on su oma süü," lausus väike prints. "Ma ei soovinud ju sulle halba, kuid sa ise tahtsid, et ma su taltsutaksin..."

"Jumalaga," ütles rebane. "Kingin sulle veel ühe saladuse. See on väga lihtne : ainult südamega näed hästi. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu. Aeg, mis sa oma roosi peale kulutasid, tegi sinu roosi nii tähtsaks. Inimesed on unustanud selle tõe, aga sina ei tohi seda unustada"

"Ma vastutan oma roosi eest..." kordas väike prints, et see meelde jääks
.

Tsitaat on võetud Antoine de Saint Exupery raamatust "Väike prints"

Seda postitust kaunistab roos nimega Gloria Dei

2 comments:

  1. Hästi armas ja liigutav! Tuult Teile tiibadesse!
    Ilusat suve!
    Kätlin

    ReplyDelete
  2. Aitäh teile hoole ja armastuse eest, mida kutsikad oma esimestel elukuudel tunda said ! Nüüd on meil, uutel kutsikaomanikel, palju lihtsam vastutus üle võtta ja teekonda jätkata. Meie pere on küll väga õnnelik ja rahul, et saime endale just sellise kutsika. Edasi hakkame juba koos temaga maailma avastama :). Toredaid avastusretki teilegi!
    Marilin

    ReplyDelete