13.6.09

Finfair Loch Carron

Liikudes nüüd Skye saarelt taas mandri Šotimaale, leiame ennast kauni Loch Carron'i lahe kaldalt. Lahe sügavus on kohati kuni 100 m. Lahte ümbritsevad maalilised metsadega kaetud mäed. Ühe sellise mäe serval kõrguva iidse lossi Strome Castle varemetelt rullub meie ees hunnitu vaade lahele ja taamal paistvale Skye saarele. Piki lahe kallast on ennast välja venitanud Šotimaa pikim küla Loch Carron ( ~2 miili) . Nagu ikka, suubub lahte jõgi nimega Loch Carron ning piki seda jõge ülespoole suundudes leiame ka oru Glen Carron.



Finfair Loch Carron naudib süleelu sama palju kui tema vennake. Kiirelt kohendab ta ennast mugavasse asendisse, suleb silmad ja näitab iga keharakuga välja, kui mõnus tal on.
Carron laseb keelel libiseda üle su näo ja sõrmede, kuid kunagi ei asendu keeleke hammastega.
Ta teeb kõike pühendumusega. Kui on mäng, siis ikka 100% ja kui on söögiaeg, siis kiirelt kohale. Ning kui uni tuleb, siis sügav.
Carron on nagu tema nime kandev laht - ilus, sügav ja päikeseline.

1 comment:

  1. Kui me esimest korda nime nägime-kuulsime tundus see nii võõras. Mõtlesime, mismoodi me teda kutsuma hakkame?!
    Aga nüüd....ei kujutagi ette teda teise nimega.
    SEE on tema nimi!
    Nii, nagu sa kirjutasid, nii ongi. Oled tabanud täpselt meie (ja ka teie, sest ta jääb igavesti ka teie omaks) särasilma iseloomu ja olemuse. Ja nii erilisel koeral saabki olla vaid nii eriline nimi. Nimi, millest õhkub suursugusust, nagu meie poisistki.
    Nii, et aitäh!
    Aitäh sulle Carroni eest! :)

    ReplyDelete