24.11.12

Gloria pesakonna kõige sõnakuulelikum


Hommikul mõlgutasin mõtteid sõnakuulelikkuse ja kuulekuse teemal. Tahtsin nii teiega jagada oma lemmikalade tulemusi ja kogemusi sellel aastal, kuid vägisi tulid mõtted kuidagi kurvavõitu.
Kuulekus ja sõnakuulelikkus õigesti õpetatuna panevad koerad inimesi mõistma ja vastupidi. Seda ütles mulle meie treener Alla, minu ja Gloria esimeses trennis, kuid selle lause mõtet adusin alles hiljem.
Sellel aastal on Gloria kuulekuseplatsile saanud ainult aasta esimeses pooles. Seejärel tulid peale suvised toimetused ning hetkel on proua Gloria väljateenitud puhkusel. Nii et sellel aastal Glorial sõnakuulelikkuse ja kuulekuse tulemust ettenäidata ei ole.
Sunny ja Brita on pigem pühendunud agilityradade harjutamisele ning Affric toimetab oma rahulikke toimetamisi, nii et pikem jutt tuleb nüüd Carronist.
Vaatasin üle selle aasta tulemused ning tõdesin, et Raili ja Carron on teinud ära suure töö.
Kevadel, maikuus, Ipsoni ametlikel SK võistlusel said Raili ja Carron 148 punkti, II järgu ning saavutasid 4.koha. Kogu info selle võistluse kohta asub siin.
Hilissügisel, 4.novembril, toimus SK eksam, kus Raili ja Carron jätkasid tõusvas joones. Seekord kogunes punkte 173, siit I järk ning võidetud sai III koht!  Võistluse kõiki tulemusi saab vaadata siit.
Ja nüüd siis tõeline pärl, mis muudab selle postituse eriti heaks...
Täna 24.novembril toimus mitteametlik SK võistlus. Raili ja Carroni võistlusklassis (ALG) oli võistlejaid 11
Tulemus räägib iseenda eest - I järk ning II koht !!!! Kuna info on alles nii värske, siis ei ole veel üleval tulemusi ning jään võlgu ka saavutatud punktisumma. Igal juhul on Raili ja Carron õigel teel ja seda näitavad ka järjest paranevad tulemused.
Palju, palju õnne! Me oleme tõeliselt uhked teie üle!
Tänased II koha omanikud teie ees... Video ja foto autor Livia Kask

No comments:

Post a Comment